Landelijk netwerk

EasyLawyer is het eerste in franchiseverband landelijk opererende netwerk van zelfstandige bedrijfsjuristen dat zich richt op ondernemingen uit het MKB. EasyLawyer beschikt over een netwerk van bedrijfsjuristen die naast hun generieke kennis een specialisme hebben op diverse rechtsgebieden. Wanneer u een afspraak voor rechtshulp maakt wordt u geholpen door de dichtsbijzijnde bedrijfsjurist. De aangesloten franchisenemers met elk hun eigen expertise stellen zich hieronder aan u voor.

R. Koeken

Rian Koeken, Breda

Achtergrond en ervaring

In 2006 heb ik mijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Als (bedrijfs)juriste heb ik met name ervaring opgedaan bij ING Car Lease Nederland B.V. te Breda. Naast diverse juridische werkzaamheden op het gebied van verbintenissen- en arbeidsrecht was ik tevens verantwoordelijk voor een aantal zaken m.b.t. risicomanagement en compliance. Voor ik aan de studie Rechten begon was ik als Office Manager werkzaam bij twee Amerikaanse farmaceutische bedrijven. Bij de oprichting van beide bedrijven ben ik vanaf het begin betrokken geweest. Naast de leidinggevende taken die ik had, ben ik, in verband met mijn verantwoordelijkheid voor de inkoop van de producten, regelmatig afgereisd naar het buitenland. Sinds 1 januari 2011 heb ik mijn eigen praktijk als zelfstandig (bedrijfs)jurist. Ik ben met name ervaren op het gebied van arbeidsrecht, verbintenissenrecht (algemene voorwaarden, contracten e.d.) en ondernemingsrecht.

Mijn werkwijze

Door mijn ruime ervaring in het bedrijfsleven ben ik in staat om met name MKB bedrijven preventief juridisch goed door te lichten en daar waar nodig een praktische oplossing aan te dragen. Mijn adviezen sluiten goed aan op uw bedrijf en de betreffende business. Indien uw arbeidsconflict of een ander juridisch geschil niet buitengerechtelijk is te beslechten kan ik eventueel procederen of voorleggen aan een aangesloten advocaat van ons netwerk. U kunt vrijblijvend een juridische kwestie aan mij voorleggen waarna ik uw mogelijkheden nader bekijk en een passend voorstel voor u zal maken.

Telefoon 088-0017010
Email

B. Verkleij

Bob Verkleij, Leiden

Achtergrond en ervaring

In 1993 ben ik afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden in het Nederlands Civiele Recht. Mijn loopbaan is begonnen in de luchtvaart. Met veel enthousiasme heb ik meegewerkt aan het opstarten van meerdere luchtvaartbedrijven, waarbij mijn werk voornamelijk bestond uit het neerzetten van een deel van de organisatie, het ontwikkelen van werkprocedures, het implementeren van internationale regelgeving en het onderhandelen en afsluiten van diverse contracten. Ik heb meerdere leidinggevende functies bekleed. In 2011 heb ik besloten om mijn carrière voort te zetten als zelfstandig bedrijfsjurist.

Mijn werkwijze

Door mijn ervaring in het bedrijfsleven weet ik inmiddels wat ondernemen is. Ik spreek de taal van de ondernemer. Het zaken doen is complexer geworden, men heeft vaker te maken met het juridische speelveld. Hier dient de ondernemer op voorbereid te zijn, door de zaken juridisch goed op orde te hebben zullen minder onduidelijkheden ontstaan. Samen met de ondernemer kan ik een solide juridische basis verzorgen, waardoor de ondernemer zich kan bezig houden met dat waar hij goed in is, namelijk ondernemen!

Telefoon 088-0017010
Email

W. Wijmans

Wick Wijmans, Laren

Achtergrond en ervaring

Ik heb na mijn studies bedrijfseconomie en Nederlands recht 25 jaar in sales en management functies gewerkt, onder andere bij NCR en KPN. Sinds 2002 ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik mij steeds meer toegelegd op bedrijfsjuridische advisering aan ondernemingen in de ICT sector en de afvalbranche. In 2010 ben ik als managing partner toegetreden tot EasyLawyer.

Telefoon 088-0017010
EmailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. // " title="Mail!">

D. Tjebbes

Diana Tjebbes, Veluwe

Achtergrond en ervaring

In 1994 heb ik mijn studie Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Leiden afgerond. Daarna ben ik gaan werken in de internationale rechtspraktijk met als voornaamste verantwoordelijkheden juridische advisering en internationale onderhandelingen van contracten en verdragen. In 1999 heb ik de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Ik heb als jurist, manager en directiesecretaris gewerkt bij Start International, Interpolis/Achmea Rechtsbijstand en Lentink De Jonge accountants- en belastingadviseurs. Bij deze werkgevers heb ik ruime ervaring opgedaan met juridische advisering in brede zin, contractenrecht, arbeidsrecht en HRM beleid. Sinds 2011 heb ik mijn eigen praktijk als zelfstandig bedrijfsjurist. Zie ook mijn website www.legalandmore.nl.

Mijn werkwijze

Door mijn ruime ervaring met juridische advisering en management heb ik een praktische en efficiënte werkwijze ontwikkeld. Ik weet een goede afweging te maken tussen juridische vereisten en de wens om onbekommerd zaken te doen. Ik ben een objectieve sparringpartner voor mijn klanten en adviseer ze graag bij alle ondernemings- en arbeidsrechtelijke vraagstukken. Ook klanten met buitenlandse belangen zijn bij mij aan het goede adres: ik heb ruime ervaring met het opstellen en beoordelen van Engelstalige contracten.

Telefoon 088-0017010
Email

N. van Goor

Nathalie van Goor, Nieuwekerk aan den IJssel

Achtergrond en ervaring

In 2002 heb ik de studies Nederlands Recht en notarieel recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen afgerond. Vervolgens ben ik gaan werken in de advocatuur, waarbij de nadruk lag op procederen bij de rechtbank. Dit heb ik jaren met plezier gedaan. Daarna ben ik gaan werken in het bedrijfsleven bij achtereenvolgens; PKF Wallast accountants en bedrijfsjuristen, Elysium Centre for wellbeing en TNO. Door ruime ervaring in zowel het voortraject (advisering, opstellen van contracten en mediation) als het eindtraject (het voeren van procedures) kan ik mijn klanten optimaal van advies voorzien waarbij ik de kosten-batenanalyse nimmer uit het oog verlies. Ik ben gespecialiseerd in:

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht / vennootschapsrecht
  • Algemeen verbintenissenrecht / contractenrecht
  • Notarieel recht

Sinds 2010 heb ik mijn eigen praktijk als zelfstandig bedrijfsjurist.

Mijn werkwijze

Ik streef er naar om in het belang van de klant het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ik werk dan ook met duidelijke adviezen in een begrijpelijke taal en onderhandel met het mes op tafel. Procederen kost tijd en geld en is meestal niet de beste oplossing voor de klant die er belang bij heeft dat een probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Een oud Nederlands gezegde “wie vecht om een koe, geeft er een toe” is hier dan ook op zijn plaats. Mocht de situatie echter eisen dat procederen noodzakelijk is, dan zal ik al het nodige verrichten om de procedure tot een goed einde te brengen.

Telefoon 088-0017010
Email

Samenwerking met XS2Justice

Door de samenwerking met ons zusterbedrijf XS2Justice kan EasyLawyer advocatenkantoren via een aanbesteding laten bieden op de zaken waarin geprocedeerd moet worden. Onze ervaring is dat het scherpste bod meestal van de meest geschikte advocaat afkomstig is. Door deze samenwerking is tevens een juridisch kennispotentieel ter beschikking met een aanzienlijk grotere omvang dan het gemiddelde bedrijfsjuridisch adviesbureau of advocatenkantoor.